Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Reinfeldt har lyssnat mycket uppmärksamt

Jaha, Reinfeldt har uttalat sig om FRA, med en kommentar som inte direkt lyser av insikt om vad som har hänt de senaste två månaderna: Han “hoppas att den beställning till regeringen som riksdagen gjort om ska kunna tillfredsställa kritikerna”.

Jo, det verkar så, va?

Helt fascinerande. Undrar hur vädret är på hans planet.

Han är helt tyst hur länge som helst, och det där är allt han lyckas få ur sig? Allvarligt, jag trodde att Rick skämtade om “grava kommunikationsstörningar” och “sin nuvarande föreställningsvärld”, men nu börjar man ju undra.

Länk: DN.

Andra bloggar intressant om: Politik, fra, bloggosfären, alliansen, fredrik reinfeldt.

pixelstats trackingpixel

August 7th, 2008 Posted by Daniel Brahneborg | Uncategorized | 2 comments