Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Kärlek som gör ont

Mymlan ville spela kärlekslåtar, och via Emma kom turen nu till mig.

När det var Blogges tur så skrev han att kärlek var “sorg, vemod, tårar, längtan och ångest mer än något annat”. Jag kan inte mer än hålla med, för kärlek är för mig inte “dig vill jag vara tillsammans med” utan “dig vill jag verkligen inte vara utan”, vilket är något helt annat.

Den första (och enda) låt jag kom att tänka på var därför The Brazilian med Genesis, även om det självklart är mest på grund av personen (en makalöst vacker, snäll och intelligent asiatiska, big surprise) och diverse känslor och händelser precis innan låten dök upp i min freestyle en eftermiddag. Där och då insåg jag nämligen att hon var för alltid förlorad, åtminstone för mig. Den ger mig fortfarande rysningar, 22 år senare.

Andra bloggar om: musik, babes, kärlek, genesis, the brazilian.

pixelstats trackingpixel

August 20th, 2008 Posted by Daniel Brahneborg | Uncategorized | 2 comments