Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Goda nyheter om Ipred

Två goda Ipred-relaterade nyheter på en gång!

  1. Regeringen skjuter upp godkännandet av Ipred-missfostret. Har de faktiskt lyssnat, och förstått att den inte är så problemfri som förespråkarna påstår?
  2. Några svenskar lovar att sluta göra film. Innan man investerar 29 miljoner i en produkt så måste man vara säker på att kunna få tillbaka de pengarna. Har de provat att sälja den i ett format som folk vill ha? Om den nu är så himla bra kan jag faktiskt tänka mig att betala ett par tior för en DRM-fri avi-fil. Helst nedladdad via BitTorrent, så hjälper jag dessutom till med bandbredden. Det är den produkt jag vill ha, och det pris jag kan tänka mig betala. Vill de ha mina pengar? Nope. De kan välja mellan att få “noll pengar” eller “lite pengar”. Alternativet “mycket pengar” är inte med på skalan.

Andra bloggare som inte heller kommer sakna dessa herrar: Lutz, Latito, esggold, Grandmaster, Arrelius, Yatzy, Jonathan Rieder Lundkvist.

Artiklar: Aftonbladet, Aftonbladet 2, SvD 1, SvD 2, IDG.

Andra bloggar om: Politik, film, fildelning, drm, ekonomi, ipred.

pixelstats trackingpixel

November 26th, 2008 Posted by Daniel Brahneborg | Uncategorized | 4 comments