Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Avancerad kempo

På måndagar har kempoklubben delat upp kvällen, så att mellan 18.00 och 19.15 är det lite mer avancerat, och därefter är det nybörjarträning. Som gräns för “avancerat” stod det blått bälte. Jag tittade i min träningsväska, och mycket riktigt låg ett blått bälte där. Visserligen är jag lite rostig, men det kanske kunde gå bra ändå.

Jag kommer dit lagom innan klockan 6, upptäcker att dörren är låst och att det inte står en bokstav om någon träning så dags. Till slut kommer Anders, en av tränarna, och släpper in mig. När det är dags att börja är det bara fem personer till där, alla med svart bälte. Två med 4 dan, och en med 3 dan. Aj.

Jävlar vad det gick undan med teknikträningen, och attans så många smällar jag fick på randorin. Ibland gick det bättre än annars, men jag har mycket kvar att lära. Det som störde mig mest var att jag var så ofantligt feg i mina attacker. Trots gigantiska boxningshandskar vågade jag knappt röra den andra personen, även om jag både hade kunnat nå fram och faktiskt få en meningsfull träff. Det hjälpte inte att jag blev direkt uppmanad av personen ifråga att träffa hårdare, det gick helt enkelt inte. Läskigt.

Nåja, jag har gott om karaktärsvittnen till min fördel om jag skulle bli anklagad för misshandel i alla fall.

Andra bloggar om: träning, kampsport, shorinjikempo.

pixelstats trackingpixel

January 27th, 2009 Posted by Daniel Brahneborg | Uncategorized | 3 comments

 • http://tinnitussans.blogspot.com Maria Byström

  Hahaha. Å, vad kul att slåss ;-)

  Maria Byströms last blog post..Min prinsessa

 • http://luzgannon.blogspot.com/ Peter Ingestad

  Irrelevant kommentar borttagen. Skärp dig, Peter.

 • http://luzgannon.blogspot.com/ Peter Ingestad

  Irrelevant kommentar borttagen. Skärp dig, Peter.