Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Twittrad blogg?

Det är ju en handfull av de vars twittringar jag följer som brukar lägga ut sina blogginlägg där. Rubrik plus en kortlänk till dem, alltså.

Gör ni detta för hand, eller finns något trevligt verktyg som jag har missat? Att få twittringar till en wordpress-widget är ju inte så svårt. Jag vet också att Jaiku kan plocka inlägg från ett RSS/Atom-feed, men jag hittar inget sådant vare sig hos Twitter eller Bloggy. Är jag blind?

Läs även andra bloggares åsikter om blogg, programmering, internet, twitter, jaiku, bloggy, wordpress, rss, atom, mikroblogg, feed.

pixelstats trackingpixel

April 28th, 2009 Posted by Daniel Brahneborg | blogg | 4 comments

 • http://isterister.wordpress.com Ninja Ister

  Hemma har jag twitterfox (foxtwitter?) sånt där litet instickprogram till Fireox, twittret lägger sig som en liten ruta längst ner och uppdateras hela tiden, och på den finns en liten grej “länka aktuell sida” …eller nåt sånt heter den. Men jag vet inte om rubriken hänger med.

  Jisses vilken bra förklaring… men jag är inte hemma… och chefen är här idag.

  Ninja Isters last blog post..Härligt pass

 • Daniel Brahneborg

  Jo, det var något sådant jag misstänkte. Låter alldeles för manuellt för min smak. Själv kör jag en bookmarklet från tr.im, men det är ungefär lika trist.

 • http://www.purpleflagship.com Purple Flagship

  TwitterTools kan göra det i Wordpress. Hamnar två radioknappar längre ner på sidan du skriver dina inlägg på.

 • Daniel Brahneborg

  Ska kolla på den, tack!