Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Modern shopping

Fan vad jag gillar min Desire HD. Eller snarare Android, eller moderna mobiltelefoner i största allmänhet, kanske.

Jag och Mia satt på Espresso House på Västerlånggatan och bestämde oss för att äntligen köpa ett par Audio Pro LV2, som vi hade gått och suktat efter i flera månader. Så, var låg närmaste affär som hade dem?

Upp med Prisjakt-appen i mobilen. Sök på “lv2″, som snabbt hittade högtalarna i sin databas. Fram med listan med affärer som sålde dem, men gatuadresser runt hela Sverige blev man ju inte så glad av. Alltså upp med en karta över affärerna. Efter exakt ingen tid alls visste den var jag var någonstans, med imponerande precision. Utan GPS. Det verkar som om GSM-supporten för GPS börjar bli riktigt bra. Jag zoomade in lagom mycket, och hade snart ett par affärer att välja mellan. Med ett litet tryck på deras ikoner på kartan dök namn, adress och telefonnummer upp.

Visserligen gjorde vi en liten omväg här, och jag lyckades klanta mig lite grand, men därefter blev det ett snabbt “Hej, hur länge har ni öppet idag?”, och en liten tunnelbanetur.

Det är bara så… vackert. Jag gillar teknik. Och högtalarna? Hur bra som helst.

pixelstats trackingpixel

December 27th, 2010 Posted by Daniel Brahneborg | blogg | no comments