Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Bilder och filmer från Arlanda

I lördags var det ett par personer som fotade, och den enes bilder har jag nu hittat. Jag fastnade ett par gånger (bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5), i samtliga fall utan större fara för fotpinnarna.

Dessutom filmade instruktören Hansi flera av passen.

Film 1, där jag är med mellan 10:30 och 12:20:

På grund av de långa varvtiderna kom jag inte med på film 2 alls.

Film 3, där jag är med mellan 7:15 och 9:45:

Film 4, där jag är med mellan 15:40 och 16:20, samt mellan 17:10 och 19:00:

Film 5, där jag är med mellan 15:50 17:30:

Så här lite grand efteråt känns det absolut som att svängandet har “landat” lite mer i kroppen nu, och att jag vid nästa pass skulle kunna öka både motstyrning, nedläggning och tempo en del. Därför är det nog bra att anmäla sig till kurser 2-3 dagar i rad (som jag gjorde för Kinnekulle), så man hinner sova på saken innan man ger sig ut igen. Dessutom blir man ju då lite mindre väderkänslig, det är ju sällan det ösregnar flera dagar i rad. Det känns lite överdrivet att försöka jaga fler bandagar i år, men jag har en plan inför nästa vår i alla fall.

pixelstats trackingpixel

August 29th, 2012 Posted by Daniel Brahneborg | blogg | no comments