Basic personligt

Daniel Brahneborgs blogg

Nya bilder från Arlanda

I söndags var det flera personer som fotade, så jag har hittat mig själv på bilder från minst tre av dem. De är inte i kronologisk ordning, främst för att alla verkar ha kört med sina egna tidszoner i kamerorna. Det är inte från de 1-2 sista passen i alla fall, för då höll jag fötterna annorlunda (och hängde ut mer).

Först två bilder av Johan Ganebo:

BB4B4257

BB4B4366

En bild av Mister Zid:

Samt en av Peter1980:

Det börjar bli lite ordning på torpet nu. Förvisso inte så att jag riskerar att få skrubbsår på axeln (eller armbågen) av nedläggningen och hänget, men ändå. Jag kan nog också tänka lite mer på att hålla huvudet vågrätt även i kurvorna.

Om ett par veckor ska jag förhoppningsvis få lite film på mig själv, taget vid den elaka kurvkombinationen “hästskon”.

pixelstats trackingpixel

September 11th, 2012 Posted by Daniel Brahneborg | blogg | no comments